FLK high-end førerhus for motordrevne Hyster truck fra 4 - 9 tonn kapasitet

ProTruck har i nært samarbeid med den danske førerhusspesialisten FLK utviklet et stilig og funksjonelt high-end førerhus for Hysters mellomstore motortruckserie fra 4 - 9 tonn løftekapasitet.

ProTruck har som ambisjon å sette nye standarder for ergonomi, frisikt, støynivå og vibrasjon. Resultatet har vært vellykket, og FLK har med sin lange og gode erfaring innenfor produksjon av førerhus vært en fantastisk kompetansepartner i utviklingsprosjektet.

Hyster-fabrikken produserer allerede et godt standard førerhus som mange kunder er fornøyd med, og som fortsatt vil bli funnet som en inngangsmodell.

I Skandinavia har man imidlertid tradisjon med å velge førerhus som gir enda bedre ergonomi, frisikt og lavere støy- og vibrasjonsnivåer enn det standard førerhus kan tilby.

ProTruck har som ambisjon å sette nye standarder for opplevelsen av frisikt, støy og vibrasjoner med dette nye førerhuset.

Førerhuset er lyst med et slankt design og enestående frisikt. Førerhuset er montert med fleksible gummioppheng og helt separert fra motor, girkasse og drivaksel, som derfor avgir mindre støy og vibrasjon i og rundt førersetet. ProTruck realiserer et støynivå på ca. 72,5 db (A) ved maksimale motorturtall, mens vibrasjoner og resonans i stor grad er eliminert.

Med denne løsningen vil kundene få den beste løsningen fra to verdener: En uovertruffen komfort og jobbtilfredshet, den beste på markedet, kombinert med den sublime kvaliteten og påliteligheten som kjennetegner enhver Hyster gaffeltruck.

ProTruck lagerfører alltid et utvalg av Hysters 4-9 ton modeller med FLK-førerhuset. Kontakt salgsavdelingen på tlf. +47 3299 3805 eller post@protruck.no og opplev markedets suverent beste gaffeltruck-førerhus.