FLK high-end førerhus for el-drevne Hyster gaffeltrucker fra 2,2 - 6 tonn kapasitet

ProTruck har i nært samarbeid med den danske førerhusspesialisten FLK Cabin A/S i Toftlund utviklet et stilig og funksjonell high-end førerhus for Hysters el-drevne gaffeltruck fra 2,2 - 6,0 tonn løftekapasitet.

Hyster-fabrikken produserer allerede et godt standard førerhus, som mange kunder er fornøyd med, og som fortsatt vil være tilgjengelig som et alternativ. I Skandinavia har man imidlertid tradisjon med å velge førerhus som gir enda bedre ergonomi, frisikt og lavere støy- og vibrasjonsnivåer enn det standard førerhus kan tilby.

ProTrucks har som ambisjon å sette nye standarder for romfornemmelse, frisikt, og minst mulig støy og vibrasjon med dette nye førerhuset.

Førerhuset er i et slankt og minimalistisk design som gir et lyst førerhus med enestående frisikt. Førerhuset representerer noe nytt og banebrytende der det er suspendert i hydraulisk fjæring, og dermed helt skilt fra elektrisk motor, girkasse og drivaksel, noe som sikrer minimum støy og vibrasjon. Denne teknologien hentes direkte fra bilindustrien, hvor hydraulisk fjæring brukes til vibrasjons- og lydisolering av motorer og girkasser.

Alle overflater i førerhuset er bekledd med flotte materialer, med romforhold som er optimalisert i forhold til inn- og utgang. Førerhuset til gaffeltrucken er utstyrt med et kraftig varmeapparat egnet for det skandinaviske klimaet, så vel som luftdyser for både frontvinduer og dører. Førerhuset er dessuten utstyrt med en såkalt B-stolpe, og døren kan derfor godt plasseres i åpen stilling langs chassiset – en stor fordel hvis du vil kjøre med en åpen dør. En ekstra funksjon er det såkalte «komfort -ladesystem», som er standard på en Hyster truck med FLK-førerhus. Dette innebærer at ladestøpsel og vannforsyning plasseres på motvekten, for bedre komfort på gaffeltrucken når batteriet skal lades.

Kunder tilbys med denne førerhusløsningen det beste fra to verdener:

En uovertruffen komfort og jobbtilfredshet, den beste på markedet, kombinert med den sublime kvaliteten og påliteligheten som kjennetegner enhver Hyster gaffeltruck.

 

Førerhuset leveres i to versjoner:

  • FLK-førerhus for 2,2 - 3,5 tonn el-truck
  • FLK-førerhus for 4,0 - 6,0 tonn el-truck

Kontakt salgsavdelingen på tlf. +47 3299 3805 eller post@protruck.no og opplev markedets beste førerhus for gaffeltruck.