FLK high-end førerhus

Et banebrytende high-end førerhus for krevende kunder – utviklet og produsert i Danmark

ProTruck er stolt over å kunne imøtekomme kundens spesifikke ønsker og behov for teknisk utstyr og komfortutstyr. Vi har derfor i nært samarbeid med den danske kabinetteksperten FLK Cabin A/S i Toftlund utviklet et stilig og funksjonelt FLK high-end førerhus for både Hysters 4 -9-tonn lastebil og Hysters elektrisk drevne gaffeltrucker fra 2,2 - 6 tonn løfteevne.

I Skandinavia har vi tradisjon for bruk av førerhus som er best på ergonomi, fri sikt og økt sikkerhet. I Norden ønsker man førerhus som har lavere støy- og vibrasjonsnivå enn standard fabrikkmonterte førerhus. ProTruck har derfor ambisjoner om å sette helt nye standarder for opplevelsen av romfølelse, frisikt og et absolutt minimum av støy og vibrasjon med dette nye førerhuset.

Resultatet er rett og slett imponerende og åpner nye muligheter for både danske truckbrukere og kunder i våre skandinaviske naboland.

Førerhuset er lys med et slankt design og enestående frisikt. Førerhuset er som noe nytt og banebrytende suspendert i hydraulisk fjæring, og er dermed helt skilt fra motor, girkasse og drivaksel, for minimum støy og vibrasjon inne i førerhuset. Denne teknologien er hentet direkte fra bilindustrien, hvor hydraulisk fjæring idag brukes til drivlinjer i biler og lastebiler.

 

Kunder tilbys med denne førerhusløsningen det beste fra to verdener:

En uovertruffen komfort og jobbtilfredshet, det beste på markedet, kombinert med høy kvalitet, driftsøkonomi og -pålitelighet, som kjennetegner enhver Hyster gaffeltruck.

Kontakt salgsavdelingen på tlf. +47 3299 3805 eller post@protruck.no og opplev markedets beste førerhus for gaffeltruck.