Industrielle diagonal-og radial dekk i alle størrelser

Få maksimal driftstid på trucken din – uansett hvilket dekk du kjører med

Riktig dekk på trucken øker produktiviteten og gir en bedre totaløkonomi. Det er derfor viktig å velge rette truckdekk som passer til oppgaven og passe på de fungerer tilfredsstillende og er forsvarlige.

Hos ProTruck har vi mange års erfaring med alle mulige dekktyper for alle typer maskiner – enten det er massive dekk, luftgummidekk, lappeutstyre eller annet.

 

Truckdekk montert på felg

 ProTruck setter alltid kunden først og vi tilbyr å installere ditt nye dekk (leveres komplett på hjul) direkte på lastebilen din på stedet. Vi tilbyr 24-timers utkjøring, og våre erfarne dekkspesialister sørger for rask dekkskifte, slik at du kun opplever mindre stans i driften. Alternativt kan du ha ekstra ferdigmonterte dekk på felger liggende som rask kan monteres av våre erfarne teknikere.

Truckdæk monteret på fælg

ProTruck sætter altid kunden først og tilbyder vi at montere din nye dæk (leveret komplet på fælge) direkte på din truck i virksomheden. Vi rykker ud døgnet rundt og vores erfarne dækspecialister sikrer dig et hurtigt skifte, så du kun oplever minimal nedetid. Alternativt kan du altid have et mindre nødlager af hjul liggende med dæk på fælge, som er klar til at blive monteret af vores erfarne teknikere.

 

Vælg dæktype med omhu

Tag ProTruck med på råd, når det gælder dæk til din flåde af truck og andre kørende maskiner. Vi sørger for at have alle dækstørrelser på lager til lynhurtig levering, og vi supplerer for egen regning løbende vores lager af dæk så det understøtter dine behov.

Vi køber stort ind og kan derfor altid præsentere dig for skarpe og konkurrencedygtige priser på dækkene. Vi leverer altid dæk og hjul til gode nettopriser.

 

Kontakt reservedelslageret for yderligere informationer.