Kvalitetsløsninger for batterier og ladere

ProTruck fokuserer på den naturlige konsekvensen av de konstante fremskrittene innenfor batteriteknologi og de økte miljøkravene til batteri og ladere. Vi har jobbet med elektriske lastebiler og batterier i mange år og har fulgt utviklingen siden starten så vi vet hva det handler om.

Vi har komplette løsninger for alt innenfor batterier og ladere fra noen av verdens ledende produsenter. Vi importerer og selger Hysters eget produktutvalg av batterier og ladere, og i tillegg samarbeider vi med markedets andre ledende leverandører. Vår erfaring og produktutvalg gjør det mulig for oss å tilby nødvendig kapasitet og kunnskap for å skreddersy effektive batteri- og ladeløsninger som passer dine forretningsbehov.

Alt støttet av et landsomfattende tjenesteapparat som sørger for at batteriteknologien alltid fungerer og er i toppform. Det øker utbyttet og levetiden til batteriene.

ProTruck er eneste distributør av Hyster industrielle batterier. Sortimentet dekker alle truckmodeller og inkluderer også litiumbatterier på 350V for 8-9 tonns gaffeltrucker.

Det unike ved Hysters Lithium-ION-teknologi er at ytelsen er helt i tråd med det vi kjenner fra dieselbil, og at du kan lade batteriet til 100% på bare 2 timer.