Tilbehør og spesialutstyr til gaffeltrucker og annet kjøreutstyr

Skal bedriftens nye eller brukte gaffeltruck bli brukt til spesielle oppgaver, ha spesielle funksjoner eller økt sikkerhet i form av kamerasystemer for bedre oversikt og sikkerhet i forbindelse med pall- og godshåndtering? Uansett hva du ønsker og trenger, finner du både profesjonelle råd og tekniske løsninger hos ProTruck.

Vi har et svært bredt og godt utvalg av tilbehør av blant annet forskjellige aggregater og tilbehør, noe som gjør det mulig å skreddersy trucken til ulike oppgaver. Utstyrslisten er omfattende og dekker alt fra Hyster Tracker, som er Hysters toppmoderne GPS-kontrollerte og nettbaserte flåtestyringssystem, til vanlige truckgaffeltrucker og bluespot-sikkerhetslys.

Spør oss gjerne om råd hvis du er i tvil. Vi har stor erfaring med å finne den optimale løsningen i henhold til dine ønsker og krav og vi har utstyr som sikrer effektivitet og sikkerhet.

Se utvalget her og kontakt enten salgsavdelingen på telefon nr.+47 32 99 38 05 eller en regional forhandler for bestilling eller for å snakke om den beste løsningen.