Serviceavtale til gaffeltruck og lagertrucker

Det er ikke to selskaper like. Det er nettopp grunnen til våre individuelle servicepakker.

Det er bedriftens individuelle behov og ønsker som er viktige når du setter sammen en servicepakke. Vår serviceorganisasjon gir både nasjonal og internasjonal dekning - i form av våre egne fullt utstyrte servicevogner samt dyktige, regionale forhandlere over hele Norge. Vårt omfattende servicenettverk betyr at multinasjonale selskaper kan inngå en enkelt serviceavtale i henhold til ensartede prinsipper som dekker alle sine gaffeltrucker i flere land.

Samarbeidsavtale med lovbestemt sikkerhetskontroll

Med en ProTruck samarbeidsavtale med lovbestemt sikkerhetsinspeksjon kan du være sikker på at gaffeltrucken din alltid oppfyller de sikkerhetskravene som er fastsatt av loven og av reguleringsmyndighetene i Norge. Sjekkliste for lovbestemte hovedinspeksjon skjer i sanntid av våre servicetekniker på stedet og sendes elektronisk som PDF-fil på kundens e-post.

Partneravtale med forebyggende Serviceavtale

Med denne avtalen passer vi din truckflåte forebyggende ut fra driftstimer og driftsforhold, og dermed minimerer reparasjoner og nedbrudd. Avtalen gir deg en fast avtalt pris på service og lovbestemt hovedinspeksjon. Bare ekstra kostnader er materialforbruk. Hvis reparasjoner og lignende skal utføres i tillegg til serviceavtalen, faktureres dette etter faktisk forbruk.

Partner vedlikeholdsavtale med full vedlikehold

Med denne avtalen er det vårt ansvar at alle trucker fungerer, er pålitelige og vedlikeholdte. Prisen er fast og dekker alt arbeid, kjøring og alle reservedeler. Du kan dermed belaste kostnadene dine for truckoperasjonen til den minste detalj, og du får ingen overraskelser. Full Service garanterer det høyeste nivået av forebyggende vedlikehold - og dermed best mulig effektivitet og tilgjengelighet på lastebilflåten.

Når behovet er større

Tekniker på stedet.

Bedrifter med en stor truckflåte kan dra nytte av det faktum at det alltid er en ProTruck-tekniker på stedet. Teknikere er ansatt hos ProTruck, men er en del av ditt daglige team for å sikre pålitelighet og sikkerhet på truckflåten. Herved sikrer du fullt utdannet personale, samt utskifting av ansatte i ferier, sykdom og lignende.

 

Særavtaler

Vi er spesialister på kontrakter som er tilpasset dine spesifikke behov. Hvis en av våre standardavtaler ikke passer inn i din situasjon, søker vi alltid en løsning som passer til bedriftens spesifikke ønsker og ønsker.


Alle våre servicepakker støttes av originale kvalitets reservedeler fra Hyster, levert i et unikt distribusjonssystem hvor vi kan sikre optimal tilgjengelighet.
Når du bestiller senest kl. 16.00 en bestemt dag, har vi reservedelen klar hos servicetekniker senest klokka 6 påfølgende dag.