Reservedeler til gaffeltruck

Originale reservedeler levert på riktig sted og til avtalt tidspunkt

Vi er på nett med Hysters sentrallager i Nijmegen, Nederland og vi er eksperter når det gjelder reservedeler til Hyster gaffeltrucker og lagerprodukter. 

Med ca 20.000 forskjellige varenummere er ProTrucks store reservedelslager optimalt forberedt på å løse alle mulige oppgaver relatert til nye og eldre versjoner av Hyster, MOL, Carer, Utilev, Dulevo og de mange forskjellige brukte truckmerkene som vi løpende omsetter.

Levering innen kl. 7 dagen etter:

Kompetente ansatte og et effektivt lager- og logistikksystem sørger for at nye reservedeler er tilgjengelig senest kl 07.00 dagen etter, nesten uansett hvor i Norge du driver din virksomhet.

Ved akutte krasjer og reparasjoner har vi mulighet til å levere raskere. Reservedelene leveres direkte fra hovedlageret i Danmark eller fra en regional servicebil i i området.

Vi betjener daglig ca. 6000 gaffeltruck av utenlandsk fabrikat så derfor har vi også solid kunnskap om reservedeler til alle andre truckprodusenter. Det være seg filtre, truckbatterier, smøremidler, truckdekk, truckhjul, gafler, kjeder eller andre maskindeler, vil du alltid finne en rask og rettferdig løsning hos oss.

Kontakt oss på telefonnummer +47 3299 3805 eller post@protruck.no hvis du trenger reservedeler eller er usikker på hva du trenger for maskinen din.