MOL terminaltraktorer for terminaler og tungtransport

Driftsikker, driftsøkonomisk, kraftig og robust bygget – alltid med sjåførens komfort og velvære i sentrum. Dette er noen av de åpenbare fordelene ved den belgiske MOL terminaltraktoren. Maskinene er svært funksjonelle og basert på flere tiår med hard daglig slitasje i havner, terminaler og industri, for eksempel. transport av containere, tilhengere og veksellad.

De beste hovedkomponentene fra Volvo, Cummins, Allison, ZF og Kessler, samt moderne kontinuerlige produksjonsteknologier som brukes til å forbedre terminaltraktorene ytterligere og utvide MOLs sterke markedsposisjon innenfor viktige områder som brukervennlighet, ergonomi og sikkerhet. «Tough Trucks» er egentlig et Hyster-slagord, men det samsvarer også med MOL-produktene, som er utviklet og produsert med ekstrem fokus på kvalitet og funksjonalitet i konstruksjon, design og teknologi - dette merker man når man sitter i maskinen.

MOL er en familieeid belgisk spesialprodusent av terminal-lastebiler og spesialkjøretøy som har eksistert siden 1944. MOL har ca. 650 ansatte fordelt på to fabrikker og tilbyr både 2- og 4-hjulsdrevne terminaltraktorer brukt på terminaler og havner for å trekke containere eller tungt industrielt gods.

På samme måte som ProTruck er MOL et privateid selskap, kjent for høy produktkvalitet, korte kommandolinjer og god service og stort fokus på den enkelte kunde. Dette betyr at maskiner ofte tilpasses spesielle forespørsler direkte fra fabrikken.

 

Utvalget av MOL terminaltraktorer inkluderer:

  • MOL YM-modeller med sidemontert førerhus for håndtering av f.eks. løse påhengere og tilhengere
  • MOL RM-modeller med reversibel førerplass beregnet for RoRo-oppgaver og svært tung industriell transport som krever både styrke og hastighet
  • MOL YT-modeller med reversibelt førersete for klassiske terminaloppgaver på f.eks. havneporter

Utvalget omfatter også ulike spesialmodeller samt lowrider-versjoner av modellene ovenfor.

Udvalget af MOL terminaltraktorer omfatter:

  • MOL YM-modeller med sideplaceret førerhus til håndtering af f.eks. løse sættevognstrailere og anhængere
  • MOL RM-modeller med vendbar førerplads designet til RoRo-opgaver og meget tunge industri transporter, der kræver både råstyrke og hurtighed
  • MOL YT-modeller med vendbar førerplads til klassiske terminalopgaver på f.eks. havne

Udvalget omfatter også diverse specialmodeller samt lowrider versioner af ovennævnte modeller.