ProTruck A/S gjenoppbygger og renoverer svært skadet DanTruck gaffeltruck

En av Europas største produsenter av stålrør for energiforsyning hadde en akutt ulykke der en konkret konstruksjon falt ned og skadet førerhuset på en DanTruck gaffeltruck. Lastebilen var spesialdesignet med et ekstra lavt førerhus, da lastebilen skulle operere i heis og kjeller. Og ettersom maskinen ikke umiddelbart kunne byttes ut med en annen truck, var det avgjørende å få maskinen raskt og effektivt i drift igjen.

Da DanTruck stoppet produksjonen av gaffeltrucker i 2009 og senere gikk konkurs i 2011, var det ikke mye hjelp å få fra den forrige leverandøren.

ProTruck A/S har mange spesialister og teknikere som har jobbet i DanTruck-Heden fabrikken i mange år mens fabrikken var i drift, og kjenner derfor produktet som sin egen bukselomme. Resultatet var at ProTruck fikk i oppgave å rekonstruere det ødelagte førerhuset og foreta en generell renovering av maskinen. Når skaden oppstod, hentet ProTruck A/S straks maskinen i Sør-Tyskland med egen lastebil og leverte den tilbake bare 14 dager senere – nå i en toppstand.

ProTruck A/S er spesialist i både nye og brukte gaffeltrucker, og har som en av svært få aktører kompetanse innenfor alle vesentlig tekniske disipliner som mekanisk forberedelse, sveising, kutting, sandblåsing, overflatebehandling og maling – alt under eget tak.

Selskapet kan dermed håndtere hver enkelt oppgave raskt og effektivt, nærmest uavhengig av maskinens merkevare og årgang.

Besøk www.protruck.dk og les mer om selskapet og våre produkter og tjenester.