Hyster gaffeltruck

Det er en grunn til at Hyster var blant de første truckprodusentene i verden, og at merket i dag er en av verdens mest brukte gaffeltrucker. En Hyster gaffeltruck er utviklet og produsert for å forene god totaløkonomi med høy pålitelighet og jobbtilfredshet.

Hysters teknologi og kvalitet innenfor produksjon sikrer høy effektivitet, lave levetidskostnader og problemfri drift. Alle Hyster-produkter designes og produseres i Europa, med europeiske behov og markedskrav implementert fra starten. Dette betyr blant annet at ergonomi, miljø, ikke minst brukeren, alltid er i sentrum. Gjennom et årelangt utviklingsarbeid, tilpasses teknologien til brukernes behov for en funksjonell og komfortabel arbeidsplass. Dette betyr ekte arbeidsglede og overskudd blant de ansatte.

Hysters utviklingsavdeling har konstant fokus på å forbedre maskinens ytelse og driftsøkonomi ved bruk av toppmoderne teknologi, samt konkrete analyser av truckanvendelse i bedrifter. Hyster er verdens absolutte markedsleder i forhold til å sikre lavest mulige driftskostnader – også kjent som «totale eierkostnader».

 

Sortimentet av Hyster gaffeltrucker inkluderer:

  • Mer enn 25 forskjellige elektriske stablere, reach truck mm, spesielt utviklet for å effektivisere alle lager- og plukkoppgaver.
  • Elektrisk gaffeltruck fra 1,3 til 6,5 tonn kapasitet
  • Diesel- /bensintruck fra 1,5 til 65 tonn kapasitet
  • Containertruck fra 8-50 tonn kapasitet
  • Elektriske traktorer og andre spesialmodeller

Et stort utvalg av utstyr og tilbehør som gjør det mulig å tilpasse og skreddersy din Hyster gaffeltruck for arbeidet den skal utføre.