Om ProTruck

Vi hjelper danske og norske selskaper med ulike verdiøkende logistikkløsninger

ProTruck gruppen er i dag en av nordens ledende leverandører av gaffeltrucker, terminaltraktorer, spesialmaskiner og andre logistikkløsninger med en årlig omsetning på mer enn 400 millioner kroner. Denne posisjonen i markedet har vi oppnådd bare i løpet av sju år siden starten i 2012, og nøkkelfaktorene har vært en kombinasjon av de rette medarbeiderne kombinert med konstant høy kvalitet på både produkter og tjenester.

ProTruck A/S tilbyr komplette logistikkløsninger som kan matche enhver utfordring innen interntransport. Spekteret spenner fra små elektriske palleløftere, motortrucker, store containertrucker og kundespesifikke spesialløsninger.

Vi importerer og forhandler kjøreutstyr fra noen av de ledende produsentene i markedet:

  • Hyster gaffeltruck fra 1 - 65 tonn
  • MOL termintrekkere fra 25 - 36 tonn
  • Carer elektriske tunglasttruck fra 6 - 25 tonn
  • Utilev rimelig diesel-, gass- og el-truck fra 1,3 til 5 tonn
  • Dulevo feiemaskiner og gulvvaskere
  • JCB sakselift fra 4,5 til 13,8 meter
  • Bulmor sidelaster og 4-veis truck

 

Landsdekken salg- og serviceorganisasjon

Konsernen har hovedkvarter i Odder, Danmark og eget datterselskap i Ytre Enebakk, Norge . Samlet sett er vi mer enn 85 ansatte som hver dag forsøker å skape verdier for våre kunder. En av våre viktigste kompetanser er en landsdekkende serviceorganisasjon, komplettert av et stort og spesialisert reservedelslager med markedsledende logistikksystemer – som garanterer daglig levering ved bestilling til kl. 17.00.

 

Et av Skandinavias største utvalg samlet på et sted

Mer enn350 nye og brukte maskiner i alle størrelser og konstruksjoner vises kontinuerlig i våre moderne utstillingslokaler i både Danmark og Norge. På begge steder har vi nye, moderne og rasjonelle fasiliteter og totalt 15.000 m2 under tak. 

Dette gjør oss til en av Skandinavias største leverandører av maskiner og utstyr til logistikk og intern transport.